Contact

Mariska van Vondelen

fotografie communicatie publicaties

Meer weten?

Mijn passie is om verhalen die ontroeren en die je

bewegen te vertellen (moving stories). En om creatieve

fotografie toegankelijk te maken voor iedereen die het

leuk vindt om te fotograferen.Bruiloft - Familie - UitvaartFotografie

De reportages die ik maak zijn altijd spontaan en ontspannen. Ik houd heel erg van gestyleerd zwart/wit fotografie. Een reportage zal dus altijd een echte 'Mariska-foto' bevatten.


Creatieve Fotoworkshops

Tijdens de creatieve fotoworkshops staat creativiteit voorop staat, voorzien van een snufje techiek en een vleugje historie van Delft.


Bedrijfsreportages in tekst en fotografie

Al jaren schrijf en fotografeer ik voor diverse kranten, organisaties en bedrijven. Zo combineer ik mijn ervaring als journalist, fotograaf en communicatieadviseur. Met oog voor de actualiteit en de wensen van bedrijven en consumenten geef ik breed advies dat altijd resulteert in publiciteit en focus.

Neem contact met mij op voor een persoonlijke gesprek en een vrijblijvende offerte.Vanaf 2000 werk ik vanuit Delft als freelance journalist,

fotograaf en communicatie-adviseur voor particulieren en bedrijven. In de afgelopen jaren heb ik diverse boeken geschreven en zelf uitgegeven. Ik  heb communicatie

gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam, fotografie aan de Vakschool Rotterdam en een post-hbo opleiding journalistiek aan de Hogeschool Utrecht met specialisatie onderszoeksjournalistiek. Ook heb ik een diploma van de University of Cambridge. Ik werk met Nikon apparatuur.


vraag nu een geheel vrijblijvende offerte aan

via het contactformulier

 
 
 
 
 

Mariska van Vondelen

T:   06 144 62 135

E:   info@mariska-van-vondelen.nl

I:   www.mariska-van-vondelen.nl

kvk: 27.26.36.06


Algemene voorwaarden worden op verzoek toegestuurd

© Alle rechten voorbehouden aan Mariska van Vondelen


Het is niet toegestaan om zonder toestemming van Mariska van Vondelen foto's die op deze site staan te gebruiken en/of te kopiëren.