Workshops

Creatieve Fotoworkshops

Samen op pad en tegelijkertijd je creativiteit ontwikkelen is waar het allemaal om draait tijdens deze creatieve fotoworkshops in Delft. Bij alle workshops ligt de nadruk op de creatieve kant van fotografie. Daar hoort een stukje techniek bij. Die leer ik je op een heel praktische manier, zodat jij straks prachtige reportages in steden en parken kan maken.

Ontzettend leuk en leerzaam om samen met je kids, je vriendinnen en familie te volgen, zodat jullie straks de meest creatieve foto's maken tijdens jullie stedentrip, vakantie of een dagje uit.

 

Neem contact op om een datum te bespreken die jou goed uitkomt. Meld je aan op mijn facebookpagina en blijf op de hoogte van nieuwe workshopdata.

Historisch Delft Fotoworkshop

 

Creatieve fotoworkshop voor liefhebbers van historie en stadsfotografie.

 

Vanaf de Markt gaan we via de Kerkstraat naar de Hopstraat: een steegje met karakteristieke huisjes. Daarna lopen we we via de Oranje Plantage naar de Oostpoort. Op het Oosteinde krijg je zicht op deze prachtige gracht en vandaaruit lopen we naar de Molslaan.

We gaan via de Beestenmarkt weer terug naar de Markt.

Tijdens deze workshop leer je hoe je een historische stad vastlegt met je camera.

Veel creatieve tips, technische informatie en leuke historische weetjes. Op een ontspannen manier leer je creatief fotograferen.

 

Duur: 2,5 uur

Prijs: € 32,50 p.p.

 

Incl. 'stadsgids DELFT'' € 42,50 p.p.

.

Heempark Delft Fotoworkshop

 

Creatieve fotoworkshop voor liefhebbers van groen en de betovering van een bijzonder stadspark.

 

We ontmoeten elkaar bij De Papaver aan de Korftlaan.

Vandaaruit lopen we naar het Heempark en gaan we op jacht naar de details in de natuur.

We zullen klimmen, knielen, kijken en luisteren. Aan de hand van een paar opdrachten leer je creatieve standpunten en krijg je tips.

Met een beetje geluk kunnen we patrijzen fotograferen.

Afhankelijk van het jaargetijde en wat we tegenkomen lopen we het weiland in om de trekvogels en koeien te fotograferen in het prachtige landschap even buiten Delft.

 

 

Duur: 2 uur

Prijs: € 27,50 p.p.

 

 

Delft Natuur & Stad Fotoworkshop

 

Creatieve fotoworkshop voor natuurliefhebbers die op zoek willen naar de natuur in historisch Delft.

 

We verzamelen op de Markt bij het standbeeld van Hugo de Groot en gaan vandaaruit op zoek naar vogels en natuur. Afhankelijk van het seizoen zien we vogels nestelen in de muren van de grachten of midden in het water.

We zoeken naar bomen, bloesem en ander groen dat volop te vinden is tussen de stenen, tegels en op muurtjes. Goed kijken - omhoog en omlaag en fotograferen.

Natuurlijk krijg je meteen een stukje geschiedenis mee over Delft.

 

 

 

Duur: 2,5 uur

Prijs: € 32,50 p.p.