Contact


Mariska van Vondelen


Waar haal je de energie vandaan?Heel eenvoudig. Ik heb een onderzoekende aard en ben enorm nieuwsgierig. Als iets mijn interesse heeft, dan duik ik daar in en dan vergeet ik de tijd. Zo komt het dat ik op dit moment in mijn leven maar liefst 3 passies (naast mijn gezin en 3 katten) heb nl. fotografie, wolspinnen en het ontwerpen en maken van kleding en woondesigns en gezond leven.


Fotografie

De reportages die ik maak zijn altijd spontaan en ontspannen. Ik houd heel erg van gestyleerd zwart/wit fotografie. Een reportage zal dus altijd een echte 'Mariska-foto' bevatten.

Geen opdracht is te klein of te groot. Je betaalt mij altijd 80 euro per uur.


Volg bij mij een fotoworkshop en je zal altijd thuis komen met prachtige reportages. Bovendien heb je direct een heel verrassend beeld van de stad Delft gekregen.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.Wolspinnen, wol verven, ontwerpen en maken

Ik ben gek op schapen. Geen idee waar dat vandaan komt. Maar het is nu eenmaal zo. Deze liefde heeft mij zover gekregen dat ik ben begonnen met wol spinnen. En zoals dat vaker gaat bij mij, is dat een beetje uit de hand gelopen. Inmiddels verf ik de wol en ontwerp ik vooral schalen en manden voor in huis en heb ik deze winter een collectie kleding ontworpen. Deze haak en brei ik en verkoop ik via deze site.Vanaf 2000 werk ik vanuit Delft als freelance journalist, fotograaf en communicatie-adviseur voor particulieren en bedrijven. In de afgelopen jaren heb ik diverse boeken geschreven en zelf uitgegeven. Ik  heb communicatie gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam, fotografie aan de Vakschool Rotterdam en een post-hbo opleiding journalistiek aan de Hogeschool Utrecht met specialisatie onderszoeksjournalistiek. Ook heb ik een diploma van de University of Cambridge.

Daarnaast ben ik gediplomeerd voedingsdeskundige en fitness trainer.


CONTACT

vraag nu een geheel vrijblijvende offerte aan via het contactformulier

 
 
 
 
 
 

Mariska van Vondelen

T:   06 144 62 135

E:   info@mariska-van-vondelen.nl

I:   www.mariska-van-vondelen.nl

kvk: 27.26.36.06


Algemene voorwaarden worden op verzoek toegestuurd

© Alle rechten voorbehouden aan Mariska van Vondelen


Het is niet toegestaan om zonder toestemming van Mariska van Vondelen foto's die op deze site staan te gebruiken en/of te kopiëren.